Fiskpinnar :)


Matbloggen fyller 6 månader idag! Det firar vi med lite nyttig fisk sprängfylld med omega-3 🙂

Du behöver:
Ett gäng laxbitar (eller valfri fisk)
Fläsksvålar (torkade som chips och finns i chipshyllan i välsorterade butiker, kolla så att de inte innehåller en massa E-nummer och skit)
1 ägg
Trocomare, ingefära och cayennepeppar

Vispa till ägget med kryddorna (var försiktig med trocomaren eftersom fläsksvålarna är salta i sig) Mixa svålarna i en matberedare, vänd sedan bara fisken i äggblandningen först och sedan i fläsksvålarna. Stek i smör tills de är färdiga för servering med kokt ägg och spenatsås.
Det var verkligen jättegott, bra mycket godare än med ströbröd!

Visste du att: Livslängden på en lax är upp till 15 år! (Så länge ingen äter upp den 😛 )

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s